Choď na obsah Choď na menu

Champions League-Neymar to ganger i stolpen, Paris 0-1 eliminert Bayern med bortemål

Andre runde i Champions League-kvartfinalen startet. Paris Saint-Germain spilte mot Bayern München. draktsett football I det 39. minutt av første omgang lyktes Schubermoting med å skyte foran målet, og Neymar scoret to ganger i første omgang. Bayern beseiret Paris 1-0 på bortebane og tegnet en total score på 3-3. Imidlertid var de fremdeles i en ulempe i bortemål. Paris nådde vellykket semifinalen i Champions League. Motstanderne deres i neste runde blir vinnerne av Manchester City og Dortmund. billige fotballdrakter

Paris og Bayern har kjempet 10 ganger i forrige laghistorie. Paris har overtaket med 6 seire og 4 tap. De to sidene har vunnet 1 seier i de to siste kampene. I Champions League-finalen forrige sesong beseiret Bayern Paris 1-0 for å vinne mesterskapet, og i denne Champions League I første runde vant Paris 3-2 på bortebane.